Garage Co Borst

Op zoek naar een uitstekend alternatief voor Garage Co Borst? VETOS Merkspecialist Autobedrijf Koopman Immink uit Heerhugowaard is het nieuwe adres voor u!

Na het sluiten van Garage Co Borst kunt u alle diensten die u voorheen bij hen uit liet voeren bij ons terecht. Wij helpen u direct verder!

Afspraak is afspraak en service op de eerste plaats!

De professionaliteit en het zakelijke karakter van het bedrijf gaan gepaard met traditionele waarden en normen. U krijgt alle aandacht die van een autobedrijf verwacht mag worden. Door de persoonlijke benadering voelt u zich thuis in ons bedrijf. Het personeel beschikt over de juiste kwaliteiten en kent uw wensen. Verantwoordelijkheidsgevoel, servicegerichtheid en vakkennis zijn kenmerkend voor de organisatie.

Neem gerust contact op of plan een afspraak!

Met een solide reputatie op het gebied van auto-onderhoud en reparaties, biedt Autobedrijf Koopman Immink betrouwbare diensten en deskundige vakmanschap. Na het sluiten van garage Co Borst kunt u met een vertrouwd hart over naar Koopman Immink.

Persoonlijke benadering

Autobedrijf Koopman Immink straalt betrouwbaarheid uit, zoals u ook gewend was van Garage Co Borst. Afspraak is afspraak. Mocht de gewekte verwachting een keer niet kunnen worden waargemaakt, dan wordt u daar ruimschoots van tevoren van op de hoogte gesteld. Autobedrijf Koopman Immink ziet zich als verlengstuk van u. De pro-actieve opstelling geeft aan dat Autobedrijf Koopman Immink in Heerhugowaard bekend is met uw wensen en verlangens, zodat daar ook op kan worden ingespeeld.

Maak vandaag nog uw afspraak bij VETOS Merkspecialist Autobedrijf Koopman Immink te Heerhugowaard!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×