Ook uw Fiat specialist!

Naast Toyota zijn wij dé onafhankelijke onderhoud specialist voor uw Fiat in de regio Groot-Alkmaar! Op zoek naar een betrouwbare niet alledaagse occasion? Bezoek onze prachtig verbouwde en uitgebreid

Onze beauty’s! Kwaliteit kent geen tijd, wel een adres. Dé specialist in Fiat.

Fiat Koopman Immink

Fiat en VETOS onderhoudspecialist word je niet zo maar…. daar moet je wel wat voor doen! Wij bij Autobedrijf Koopman Immink begrijpen dat je niet zo maar naar de eerste de beste garage gaat met je Fiat of Toyota.

Wij hebben onlangs onze showroom compleet verbouwd en uitgebreid met een gedeelte van het pand van de buren. We zijn trots op het eindresultaat, we hebben nu de ruimte om een aantal auto’s in het zonnetje te zetten. En tevens hebben wij extra, uiteraard gratis, parkeerruimte.

Maak eens een afspraak voor een proefrit in een van onze beauty’s, ons team staat graag voor u klaar.

KIJK OOK OP: Fiat Specialist

Onderhoud en reparatie

Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en een reparatie bij onze jongens terecht! Ze zijn ‘up-to-date geschoold’ en volgen regelmatig cursussen om dat ook te blijven.
De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken kunnen uitvoeren!

Voor de beste service en het beste advies gaat u naar het team van Autobedrijf Koopman Immink. De vertrouwde garage bij u om de hoek!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×