Voorstellen: Rik Modder

Wij stellen u graag voor aan ons teamlid: Rik Modder

Rik is al jarenlang een kracht bij Koopman Immink. Kom meer over hem te weten!

Rik

Ervaring telt..

Rik heeft eerst een jaar stage gelopen bij een ander bedrijf. Na het behalen van zijn diploma werd het tijd een geschikte plek te vinden. Die vond hij bij het team Koopman Immink. “Ik wilde graag werken bij een bedrijf met veel ervaring, daar kan ik veel van leren. Na een fijn gesprek met Karl mocht ik beginnen als leerling monteur, alweer 1,5 jaar geleden.”

Verder studeren

Alleen de opleiding voor autotechnicus vindt Rik niet voldoende, hij studeert momenteel voor APK keurmeester. “In dit vak kun je altijd verder, er is uitdaging genoeg. Ik vind het top dat binnen dit bedrijf interne- en externe cursussen aangeboden worden. Daar kom je verder mee! En natuurlijk maak ik graag gebruik van de kennis binnen het team.”

Specialisatie en Fiat

Diagnose specialist worden, veel kennis van hybride auto’s vergaren, Rik is nog lang niet klaar met leren. “Onze specialist Rob is onlangs met pensioen gegaan. Ik moet nog veel leren, maar ik wil graag straks in zijn voetsporen treden. Rob had veel kennis van de Fiat. Daar was ik eerst wat sceptisch over, maar gaandeweg vind ik het werken aan een Fiat steeds leuker en uitdagender worden. Ook het werken aan een Toyota geeft mij veel voldoening.”

Vrije tijd

“Ik heb het goed voor elkaar, in mijn vrije tijd werk ik graag aan mijn Saab 900, een echte classic! Ik woon boven de garage en mag voor het sleutelwerk gebruikmaken van de garage. Dat is super fijn! Verder ben ik best sportief, ik houd van hardlopen en mountainbiken.”

Klantenwaardering

Maak je wel eens wat bijzonders mee? “Oh ja hoor, vorige week nog: een klant kwam haar gekochte auto ophalen en was die dag toevallig jarig. Ze trakteerde op speciale biertjes voor ons hele team. Dat is echt leuk om mee te maken, dat geeft veel voldoening!”

Luisterend oor

“Karl en Pavlo hebben altijd een luisterend oor voor mij en voor de anderen van het team. Dat is fijn, er is begrip voor bepaalde situaties. We zorgen met elkaar dat het voor elkaar komt.”

Investeren in de toekomst

“Ik werk hier met veel plezier, dat hoop ik nog een tijd te doen. Koopman Immink heeft veel zaken goed geregeld. En ik ben de Fiat steeds meer aan het waarderen. Investeren in nog betere diagnose-apparatuur staat nog op het lijstje, maar dat gaat zeker goedkomen!”

 

Onderhoud of nieuwe banden nodig? Rik en het Team Koopman Immink helpen u graag verder!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×