Bij ons: de YARIS GR WRC!

Vers van de pers; in onze showroom laten wij u graag de YARIS GR WRC zien. Liefhebbers smachten al jaren naar deze unieke auto.

Dit racemonster voor de straat is slechts vier meter lang en weegt maar 1.280 kg.

Toyota Yaris

Rijprestaties

De Yaris GR heeft een supersterke mini driecilinder turbomotor, met een vermogen van 261 pk! Met natuurlijk 4WD, (zowel voor- als achterwielaandrijving). Volgens kenners rijdt deze sportversie fantastisch. Natuurlijk kost de GR een paar duiten, maar dat is de auto dubbel en dwars waard. Geen ruime familieauto maar een sportauto puur om zelf mee te rijden.

Hot Hatch van het Jaar 2020

Een hot Hatch is een compacte hatchback met een flinke dosis vermogen en goede rijeigenschappen. En dat is de YARIS GR in alle opzichten. De GR is niet voor niets uitgeroepen tot Hot Hatch van het jaar 2020. Zowel op de openbare weg als op een circuit maakt deToyota alle verwachtingen waar.

CO2

De Yaris GR gaat naar verwachting minder kosten dan gedacht. Dit komt omdat de GR een lagere CO2-uitstoot heeft. Daarom een lagere bpm.

Geluksvogel

Wij zijn enorm blij dat wij een van de eerste autobedrijven zijn die de GR mag presenteren op Nederlandse bodem.

Toyota Yaris

Bent u nieuwsgierig naar deze bijzondere Yaris? Maak een afspraak voor een bezichtiging, we stellen de YARIS GR WRC graag aan u voor!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×