Over ons

Autobedrijf Koopman Immink Heerhugowaard

Autobedrijf Koopman Immink is 1 februari 2015 als nieuw autobedrijf in Heerhugowaard gestart als VETOS (Vereniging Toyota Specialisten) Merkspecialist.

Historie Autobedrijf Koopman Immink

Karl (Koopman) en Kees (Immink) zijn oud medewerkers van de plaatselijke Toyota dealer in Heerhugowaard.  Nadat deze dealer zijn deuren ging sluiten besloten Karl en Kees zelfstandig door te gaan onder de VETOS formule.

Vervolgens zijn Karl en Kees ingetrokken in het pand van de voormalige Fiat dealer voor Heerhugowaard en omstreken. Daardoor kunnen zij zich profileren als zowel TOP Merkspecialist in Toyota als wel de Fiat Merkspecialist.

Mede doordat Rob Dijkstra (oud medewerker van de voormalige Fiat dealer) en Pavlo Babenko (oud medewerker voormalige Toyota dealer) als autotechnicus en specialist van de beide merken onze after sales afdeling konden versterken, is de kennis en kwaliteit absoluut in huis om u auto te onderhouden zoals het hoort

Samen met Margret voor de administratie, Karl voor de aansturing in de werkplaats en Kees voor de verkoop, is ons team klaar voor de toekomst!

Ons spreekwoordelijke service en kwaliteit is al bij vele klanten bekend en is niet alleen voorbehouden aan Toyota en Fiat automobielen, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere merken auto’s!

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota en Fiat kunnen uitvoeren!

 

Diensten Autobedrijf Koopman Immink:

  • Reparatie- en verkoopadvisering van alle merken
  • Altijd ruime occasions op voorraad, dus veel keus
  • Specialisatie in Toyota en Fiat
  • Schadeherstel met gratis vervangend vervoer
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie
  • Onderhoud van uw airco (stek erkenning)
  • Specialist in winterbanden
  • Haal en Breng Service

Kwaliteit kent geen tijd, maar wel een adres!
Wij heten u van harte welkom.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×