Service & onderhoud

Service is bij TOP Merkspecialist Koopman Immink Heerhugowaard vanzelfsprekend en naast onderhoud kunt u hier terecht voor veel meer diensten. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats en hebben naast Toytoa verstand van alle merken.

De voordelen op een rijtje

  • Gespecialiseerd in Toyota
  • Persoonlijke benadering
  • Geen onverwachte kosten
  • Gecertificeerde monteurs
  • Verzekerd van vakkundig advies

Persoonlijke service

Wij kennen onze klanten bij naam, bij ons bent u nooit een nummer. De koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Vakkundig onderhoud

Onze up-to-date geschoolde teams werken altijd met passie aan uw auto!

Eerlijke prijzen

Bij Koopman Immink betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke transparante prijzen!

Service, onderhoud en meer

Onze up-to-date geschoolde medewerkers werken met passie aan uw Toyota of ander merk auto. Naast onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor reparaties, schadeherstel, APK etc. Deze diensten behoren binnen ons bedrijf tot de dagelijkse werkzaamheden. Combineert u een grote onderhoudsbeurt met de Algemene Periodieke Keuring, dan is de APK keuringstijd GRATIS!

 

Voordelen VETOS

Onze teams werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur. Daarom kunnen zij de kwaliteit en veiligheid garanderen die u mag verwachten. Valt uw auto buiten de fabrieksgarantie, dan kunnen goedkopere vervangende onderdelen of ruilonderdelen een goede optie zijn. In alle gevallen denken wij graag met u mee. Natuurlijk voldoen alle onderdelen die wij gebruiken tijdens de werkzaamheden aan de eisen van de fabrikant. Daarom is TOP Merkspecialist Koopman Immink Heerhugowaard dé plek voor service en onderhoud.

 

Onderhoud en service voor uw leaseauto

Met uw leaseauto particulier en/of zakelijk bent u bij Autobedrijf Koopman Immink in Heerhugowaard van harte welkom voor onderhoud en reparaties. Voor alle leaserijders is Autobedrijf Koopman Immink een aantrekkelijk alternatief door de centrale afspraken met leasebedrijven. Deze afspraken gelden niet alleen voor Toyota, maar ook voor alle andere merken. Vraag naar onze speciale haal- en brengservice. We regelen alles en met de service zit het goed! Liever privé een Toyota of ander merk leasen? Ook dat kan bij TOP Merkspecialist Koopman Immink in Heerhugowaard!

 

Duidelijke afspraken, betrouwbaar advies

Alle werkzaamheden die uitgevoerd worden aan uw auto, worden vooraf met u gecommuniceerd. Dus geen verrassingen achteraf. Geen onnodige vervanging van onderdelen etc. U krijgt altijd uitleg over wat er moet gebeuren en vooral waarom. Alleen een advies nodig? Kom gewoon even langs in onze werkplaats.

 

Laat uw auto of leaseauto vakkundig door ons onderhouden en voorkom pech onderweg!

Alle handelingen in de werkplaats worden uitgevoerd op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform BOVAG voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×