Even voorstellen: Dennis

 

“Ik ken Karl en Kees al heel wat jaren. Sinds 2004 werkten we samen bij Autobedrijf Klaver. Na de start in 2015 van Koopman Immink hebben we altijd contact gehouden. Toen ze afgelopen voorjaar vroegen of ik bij hen wilde komen werken was het besluit niet moeilijk. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben begonnen op 1 augustus jl. Het bedrijf past mij als een nieuwe jas, warm en comfortabel!

 

Lekker druk

Al sinds 1999 ben ik werkzaam in de automotive en ken het klappen van de zweep. Als 1e autotechnicus en APK-keurmeester heb ik al ontelbare auto’s onder handen gehad. Ons team is altijd lekker druk, de dagen vliegen voorbij. Je moet dan wel goed op elkaar zijn ingespeeld en ook niet te groot zijn. Ons compacte driekoppige team (Wes, Rik en ik) kan veel aan. Het werkt gewoon. En waar nodig springt Karl in de werkplaats bij.

Dagindeling

Ja, ook wij beginnen om 07.45 uur eerst met koffie. Om 08u start het bedrijf en bekijken we samen de planning. Via Theo, bij de receptie, komen de opdrachten meestal binnen. Na de werkverdeling gaan we aan de slag. Naast de reguliere werkzaamheden werk ik graag aan complexe storingen en voor een systeemupdate, de inbouw van navigatie, of een carkit mag je mij wakker maken.

 

Klanten

Heerlijk om voor jonge en wat oudere klanten te werken. Ons klantenbestand is zeer divers. Je merkt dat de wat jongere klanten makkelijker omgaan met de systemen van deze tijd. De woorden Bluetooth, carkit, smartphonekoppelingen etc. zijn voor de wat oudere klant soms een uitdaging. Niet alleen bij de navigatie, maar ook bijvoorbeeld bij een ‘dode hoek’ systeem komt er veel elektronica aan te pas.

Uitleg

Ik neem graag de tijd om dit precies aan de klant uit te leggen. Altijd een fijn gevoel als een klant dit waardeert en tevreden de werkplaats uitrijdt. Dat merken we hier vaak, we ontvangen geregeld een heerlijk kroketje, een gevulde koek of gebak.
En mocht er, eenmaal thuis, nog iets niet duidelijk zijn, kunnen ze altijd terugkomen.

 

Up-to-date

Ik ben hier natuurlijk nog maar pas begonnen, maar vind het erg prettig dat we via VETOS geregeld cursussen kunnen volgen om bij te blijven in ons vak. Dat is nodig, dit vak staat nooit stil. Gelukkig kunnen we ook alles bespreken met Karl. Hij is ons steun en toeverlaat in de werkplaats. En Kees kunnen we lastigvallen met vragen over onze computersystemen.

 

Privé

Ook privé verveel ik me nooit. Ik ben getrouwd en samen hebben we een tweeling van vier. We zitten midden in de ‘tropen jaren’, ook al zijn ze nu naar school. We vullen heel wat broodtrommeltjes en bekers drinken. En de spaarzame momenten ‘gewoon even niets’ voelen voor ons als vakantie.”

 

Heeft uw auto onderhoud of heeft u advies nodig? Loop eens binnen in de werkplaats, Dennis en team Koopman Immink helpen u graag!

Contact

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×