Even voorstellen: Wes

 

Wes is de jongste monteur in het team van Koopman Immink. “Ik ben inderdaad de jongste maar ik loop al een tijdje mee hoor. Vanaf mijn 14e ben ik begonnen als zaterdaghulp. Auto’s wassen en poetsen, leuk werk, je hebt altijd eer van je werk!”

Vol gas

“Ik heb mijn MBO afgerond en net mijn examens gedaan en ik wacht op de uitslag. Ik denk wel dat ik geslaagd ben! En nu vol gas aan het werk, zes dagen in de week!! In september ga ik verder leren voor autotechnicus. Een dag in de week naar school en de rest leer ik bij in de praktijk. Pavlo leert mij de kneepjes van het vak. Ik kan hem alles vragen.”

Gezellig team

“Ik hou erg van auto’s en de techniek. Niets is saai, alles is interessant. Ik leer elke dag bij. Mijn vader werkte vroeger samen met Karl, zodoende ben ik op een dag naar de zaak gefietst en heb ik gevraagd of ik kon helpen… Nu werk ik met heel veel plezier in een super leuk team. Iedereen gaat makkelijk met elkaar om en we zijn open naar elkaar, dat werkt!”

Werkdag

De dagen bij Koopman Immink vliegen voorbij, er is altijd wat te doen. “Iedere dag is anders, ik wissel de banden, was de auto’s, kijk mee onder de motorkap met Pavlo en ook Karl leert mij sleutelen. Het meeste leer je in de praktijk natuurlijk.”

Voldoening

“Het contact met klanten en vooral de klanten blij maken met een blinkende auto bijvoorbeeld, dat geeft een goed gevoel. Zo maak je het verschil en dat waarderen de klanten.”

Vrije tijd

“Als je zes dagen werkt heb je niet veel vrije tijd, maar ik spreek nog wel geregeld af met vrienden en ben vaak druk met mijn bestuurbare auto. Later wil ik graag een Mazda RX7 kopen. Ik vind de buitenkant heel erg mooi! Nog wel even sparen, maar dat gaat lukken nu ik werk bij Koopman Immink!”

 

Heeft uw auto onderhoud of een poetsbeurt nodig? Wes en de rest van team Koopman Immink staan er klaar voor!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×