Fiat Panda met 400K op de teller!

Ons verhaal begint bij de aanschaf van een Fiat Panda door een eigenaar die heel wat kilometers reed door Europa naar zijn verschillende huizen. Vanaf 2015 kwam de auto bij ons in onderhoud. Is het geen plaatje?

Standen geappt

De eigenaar hield zelf ook de standen bij en appte ons regelmatig de kilometerstanden. De teller stond bij verkoop van de auto op 412.006 km! Onvoorstelbaar. De auto zelf zag er ook nog als nieuw uit!

Geen schade

De eigenaar had nooit schade aan zijn auto, geen paaltje geraakt, geen schrammetje, geen gekke reparaties. De eigenaar van 70+ reed met veel plezier heel wat jaren zijn ritjes door Europa.

Onderhoud

Hij liet al die jaren trouw de beurten voor zijn auto door ons uitvoeren en daar zijn we best trots op! De Panda heeft alle reguliere onderhoudsbeurten gehad en er zijn nooit calamiteiten vastgesteld. Hoe bijzonder is dat! Deze Fiat Panda 0.9 TwinAir Lounge komt uit 2012 en heeft een gewone benzinemotor en is voorzien van een automaat.

Verkocht

Onlangs is de eigenaar verhuisd naar Zuid Duitsland, maar wilde graag zijn geliefde auto door ons laten verkopen. En met succes! We verkochten deze beauty al snel aan een ouder echtpaar die er erg blij mee is. We wensen de nieuwe eigenaren nog heel veel fijne kilometers met deze bijzondere auto!

 

Heeft u interesse in een gebruikte auto? Kom gewoon even langs. Naast Toyota en Fiat hebben wij een ruim assortiment, zoals Ford, Lancia, Lexus en Opel.

Betrouwbare occasions tegen een eerlijke prijs! En dát is geen sprookje!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×