Grote Beurt aan uw auto in Heerhugowaard

Grote beurt kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van een grote beurt aan uw auto?

Grote beurt Koopman

De kosten van een grote beurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij Autobedrijf Koopman Immink in Heerhugowaard nooit te veel. Wij hanteren vanuit de VETOS vaste onderhoudsprijzen voor uw Toyota. Benieuwd naar deze tarieven?

ONDERHOUDSTARIEVEN TOYOTA

Wanneer een grote beurt?

Bij nieuwe auto’s verschijnt vaak een melding wanneer een grote beurt nodig is. Heeft u nog geen nieuwe auto? Dan doet u er verstandig aan om elke 2 jaar of elke 30.000km een grote beurt uit te laten voeren. Een onderhoudsbeurt is nooit overbodig wanneer u uw auto in optimale staat wilt houden. Autobedrijf Koopman Immink in Heerhugowaard voert deze grote onderhoudsbeurt graag voor u uit! Wilt u meer informatie over het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt?

MAAK EEN AFSPRAAK

Verschil grote en kleine beurt

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt een auto op verschillende punten nagelopen en wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren en of ze aan vervanging toe zijn. Dit er voorkoming van onverwachte onderhoudskosten en pech onderweg. Het belangrijkste verschil tussen een grote en een kleine beurt aan een auto is vooral dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar een auto wordt gekeken. Tevens wordt de auto bij een kleine beurt op minder punten nagekeken. Dit betekend niet dat een kleine onderhoudsbeurt minder belangrijker is. Door beide onderhoudsbeurten uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! Kom langs bij Autobedrijf Koopman Immink in Heerhugowaard!

Grote beurt aan uw auto bij Koopman Immink

In het onderhoudsboekje van uw auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf Koopman Immink gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Inbegrepen bij uw klus

  • Controle op alle punten
  • Vervanging van olie
  • Vervanging van het oliefilter
  • Vervangen van bougies
  • Vervangen van luchtfilter
  • Arbeidsloon
  • Milieutoeslag

MAAK EEN AFSPRAAK

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×