Mobiliteitspartner voor zakelijke markt


Echte vrienden
Voor Kees (Immink) was dit een bijzondere zakenrelatie. Zoon Loek en jeugdvriend Bonno kochten twee prachtige Fiat Ducato bedrijfsbussen voor hun aannemersbedrijf.

Van zelfstandige naar partner
Loek en Bonno kennen elkaar al vanaf jongs af aan en waren beide zelfstandig ondernemers in de bouw. Ze besloten onlangs samen verder te gaan als Maat Aannemersbedrijf. De naam zegt genoeg… De zaken gaan goed, grotere projecten komen binnen, hoogste tijd voor de volgende stap. Twee gloednieuwe bussen met eigen logo en naam.

Succes!
We wensen deze kanjers succes en heel veel rijplezier in deze bedrijfswagens. De Fiat Ducato behoort tot de nieuwe generatie bedrijfswagens met nieuwe technologie, minimaal in verbruik, modern en functioneel! Daar kunnen ze mee voor de dag komen.

 

Pizza Mia Heerhugowaard
Voor de plaatselijke Pizzeria leverden wij onlangs twee Toyota Aygo’s af. De eigenaren Alosja en Patricia kennen we al langer. Alosja is de broer van onze 1e autotechnicus Pavlo.

Hard werken
Alosja en Patricia werken keihard voor hun nieuwe bedrijf dat ze twee jaar geleden overnamen. De bestellingen rondbrengen in hun oude auto’s ging niet meer. Het werd tijd voor uitbreiding! Ze bestelden twee nieuwe auto’s voor het bezorgen van hun heerlijke eten.

Toyota Aygo succes verzekerd
Deze compacte kleine zuinige stadsauto is ideaal voor Alosja en Patrica. Met deze fris, stoere en zelfverzekerde Aygo vallen ze zeker op in Heerhugowaard en omstreken. De belettering maakt de auto’s helemaal af. Een derde Aygo is inmiddels besteld. We wensen Alosja en Patrica heel veel succes met Pizza Mia en hun nieuwe bezorgauto’s!

 

Is uw bedrijf toe aan de volgende stap? Koopman Immink is ook mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Maak een afspraak voor een goed advies, wij helpen u en uw bedrijf graag verder.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×