Pavlo, man van het eerste uur

Naast Toyota zijn wij dé onafhankelijke onderhoud specialist voor uw Fiat in de regio Groot-Alkmaar! Zonder onze man van het eerste uur, Pavlo Babenko, was dat niet gelukt!

Wij stellen hem heel graag aan jullie voor:

Pavlo_combi

Man eerste uur

Pavlo kent Karl en Kees al langer. Zijn avontuur begon bij Autoplaza waar Karl en Kees ook werkten, alweer zo’n negen jaar geleden. Na de sluiting van Autoplaza besloten Karl en Kees samen een autobedrijf te starten. En Pavlo, hun steun en toeverlaat, namen ze mee.
Pavlo: “Doe niet te gek, ga niet verhuizen, we zijn ergens mee bezig, zeiden ze tegen mij! Dat was de start van een nieuw avontuur.”

Nieuwe uitdaging

“Ik werk met veel plezier bij de ‘jongens’, we zijn samen een h(echt) team. Het voelt zeker als familie!” Pavlo werkt bij Koopman Immink sinds de oprichting alweer bijna zes jaar geleden. Hij begon als monteur en inmiddels is hij eerste autotechnicus en in opleiding bij Karl tot chef werkplaats. Genoeg uitdagingen dus. “Nu ik meer verantwoordelijkheden krijg is er soms geen tijd om te sleutelen, dat mis ik soms. Ik leer veel in de praktijk van Karl, bv. aansturen van het team, eindcontroles en alles wat daarbij komt kijken.”

Pensioen

“Theo en Mart zijn al met pensioen maar werken nog steeds af en toe in de zaak. Dat zegt genoeg over het h(echte) team dat we zijn. In de toekomst zal ik waarschijnlijk ook gaan ondersteunen bij de receptie en werkplaatsplanning. Vervelen doe ik mij zeker niet!”

Passie voor alle merkem

Pavlo’s passie voor auto’s gaat ver… Hij wil graag in ieder merk auto gereden hebben. Dat lukt tot nog toe aardig. Hij heeft al heel wat auto’s gehad. Rijden en sleutelen, tot het weer tijd is voor een ander merk…

Bezig baasje

Pavlo is een bezig baasje, ook na zijn werk is hij nog aan het werk. Hij helpt in de avonduren zijn broer, die net een bedrijf heeft geopend.

Toekomst

“Er zijn plannen om de werkplaats te verbouwen en beter te organiseren. Door de Corona is dat wat verschoven. Ik maak echt deel uit van het team, er wordt ook met ons overlegd hoe en wat we het beste kunnen doen. Dat geeft vertrouwen en daar word je blij van! Ik hoop nog lang bij deze ‘jongens’ te werken!”


Neem gerust eens een kijkje in onze werkplaats, Pavlo én de rest van het team staan graag voor je klaar!

 

Pavlo geeft het stokje door aan: Rik Modder. In de volgende nieuwsbrief leest u zijn verhaal!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×