Uw Fiat specialist in Heerhugowaard voor onderhoud en APK

Autobedrijf Koopman Immink is als TOP Merkspecialist gespecialiseerd in Fiat en Toyota en als onderhoud specialist werkzaam voor de regio Heerhugowaard en Alkmaar.

Het TOP Merkspecialisme garandeert u up-to-date geschoolde monteurs. Uw onderhoud en reparaties zijn bij ons in goede handen.

Dé Fiat en Toyota onderhoud specialist met de beste condities

Naast het onderhoud van uw Fiat, bieden wij u de beste condities voor onderhoud en reparatiegarantieleasefinancieringen en verzekeringen. U kunt bij ons terecht voor alle mankementen aan uw auto. Wij doen er alles aan om het op te lossen en u zo goed mogelijk te adviseren.

Onderhoud Fiat

Vakkundig en betaalbaar onderhoud, voor elk merk!

No-nonsense, korte lijnen, met de beste service en advies voor alle merken. Alle TOP Merkspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold! Onze vakmensen werken voor een aantrekkelijk tarief, gunstig voor uw portemonnee. Uiteraard bent u bij ons welkom met alle merken voor onderhoud en een APK. Echter zijn wij gespecialiseerd in het repareren van uw Fiat of Toyota. Wij verzekeren u een passend advies en zorgen er voor dat u zo spoedig mogelijk weer de weg op kan.

Nieuwsgierig? Kom langs bij Koopman Immink in Heerhugowaard en wij helpen u verder!

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Fiat

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×