Uw Fiat specialist in omgeving Heerhugowaard voor onderhoud en APK

Autobedrijf Koopman Immink is als TOP Merkspecialist in Fiat en Toyota en als onderhoud specialist werkzaam voor de regio Heerhugowaard en Alkmaar.

Wij zijn ook prima aan te rijden uit Broek op Langedijk, Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Oudkarspel en Obdam.

Het TOP Merkspecialisme garandeert u up-to-date geschoolde monteurs. Uw onderhoud en reparaties aan uw Fiat en Toyota, maar ook alle andere merken, zijn bij ons in goede handen.

Dé onderhoud specialist met de beste condities

Naast het onderhoud van uw Fiat, bieden wij u de beste condities voor onderhoud en reparatiegarantieleasefinancieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud, voor elk merk!

No-nonsense, korte lijnen, met de beste service en advies voor alle merken. Alle TOP Merkspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold! Onze vakmensen werken voor een aantrekkelijk tarief, gunstig voor uw portemonnee. Uiteraard bent u bij ons welkom met alle merken voor onderhoud en een APK. Echter zijn wij gespecialiseerd in het repareren van uw Fiat of Toyota. Wij verzekeren u een passend advies en zorgen er voor dat u zo spoedig mogelijk weer de weg op kan.

Nieuwsgierig?  Kom langs bij Koopman Immink in Heerhugowaard en wij helpen u verder!

MAAK EEN AFSPRAAK

Fiat 500

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×