Uw Toyota specialist in Alkmaar voor onderhoud en APK

Autobedrijf Koopman Immink is als VETOS dealer gespecialiseerd in Toyota en als onderhoud specialist werkzaam voor de regio Alkmaar en Heerhugowaard.

Het VETOS dealerschap garandeert u up-to-date geschoolde monteurs. Uw onderhoud en reparaties zijn bij ons in goede handen.

Dé specialist met de beste condities

Naast het onderhoud van uw Toyota, bieden wij u de beste condities voor onderhoud en reparatiegarantieleasefinancieringen en verzekeringen. U kunt bij ons terecht voor alle mankementen aan uw auto. Wij doen er alles aan om het op te lossen en u zo goed mogelijk te adviseren.

Onderhoud

Vakkundig en betaalbaar onderhoud, voor elk merk!

No-nonsense, korte lijnen, met de beste service en advies voor alle merken. Alle VETOS dealers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en worden regelmatig bijgeschoold. Daarom bent u er bij ons van verzekerd dat wij hoge kwaliteit leveren. Onze vakmensen werken voor een aantrekkelijk tarief, wat gunstig is voor uw portemonnee. Als Merkspecialist bent u van harte welkom met uw Toyota of uw Lexus. Daarnaast bent u bij ons welkom met elk merk auto. Wij verzekeren u dat wij u weer snel de weg op helpen.

Nieuwsgierig? Kom langs bij Koopman Immink in Heerhugowaard en wij helpen u verder!

Button Afspraak2

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×