Uw Toyota specialist regio Obdam voor onderhoud en APK

Dé onderhoud specialist voor uw Toyota in regio Obdam!

Autobedrijf Koopman Immink is als VETOS dealer gespecialiseerd in Toyota en is door de VETOS aangesteld voor de regio Obdam.

Koopman Immink Toyota specialist

Elk VETOS lid is specialist in Toyota en dient aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen, zo ook Autobedrijf Koopman Immink.

Het VETOS dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Toyota, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud, apk & reparatiesgarantieleasefinancieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud, in Obdam, specialist in Toyota

VETOS dealer en merkspecialist voor Toyota, Autobedrijf Koopman Immink is een vertrouwd adres in de regio Obdam voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Toyota. De monteurs van de VETOS dealers zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Toyota en laten zich zeer geregeld bijscholen bij de Toyota importeur! Daarbij werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Wij doen onderhoud en APK voor alle merken, dus u bent met elk automerk van harte welkom!

Gewoon aankomen is het allerbeste! Wij maken graag kennis met u.

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×