YARIS CROSS PROEFRIT

Primeur!

De nieuwste Yaris Cross is in Nederland en staat ook bij ons! Vindt u hem nou net zo gaaf als wij? Kom dan snel een keertje langs om een proefrit te maken met onze demo!

 

Alleen voordelen

Deze nieuwe Yaris Cross First Edition heeft een zeer luxe uitstraling, alle voordelen van een SUV, grote laadruimte, veilig…. Zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

Altijd connected

Zonder stress onderweg met Toyota Smart Connect. Met het nieuwe high-res 9” touchscreen navigeert u moeiteloos naar iedere bestemming. Ook uw smartphone wordt draadloos geïntegreerd.

 

Hybride van de toekomst

Zoekt u een veilige en zuinige (stads)auto, dan hoeft u niet meer te zoeken. Kom langs, bekijk hem in onze showroom. De slimme hybride aandrijflijn brengt u altijd verder…. Waar u ook heen wilt! Wist u dat met deze nieuwe generatie, Hybrid een benzine- en elektromotor naadloos samenwerken? De hybride uitvoering is bijna drie keer zo populair als volledig elektrisch.

 

Zuinig en goed voor milieu

U bespaart niet alleen brandstof, ook heeft de Yaris Cross minder CO2 uitstoot. Beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee.

 

Over de Yaris Cross zijn wij erg enthousiast, u ook? Bent u geïnteresseerd in een proefrit? Dat kunnen wij zo voor u regelen!

En… of u nu een occasion zoekt of een nieuwe auto, wij adviseren u graag!

Bel ons even op 072 – 571 27 10 dan plannen we een afspraak.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×