De nieuwe YARIS CROSS

De wendbare en compacte SUV van Toyota, de Yaris Cross! Wat een prachtige stoere (stads)auto.

Vanaf heden verkrijgbaar in Nederland! Informeer bij ons over de mogelijkheden van een proefrit en aankoop.

Hoog interieur Yaris Cross

Met een ruim hoog interieur biedt deze Yaris alle voordelen van een SUV. U heeft dus meer overzicht, wat zorgt voor nog veiliger rijden. De Yaris is voorzien van hoogwaardig materiaal die zorgt voor een luxe uitstraling. Tot de vele mogelijkheden behoren smartphone-integratie met Apple CarPlay1, een Head-Up Display, een draadloze oplader voor smartphones en JBL Premium Audio.

Iets groots te vervoeren? Dankzij de deelbare laadvloer kunnen grote objecten gemakkelijk mee. En de achterklep kunt u eenvoudig met een voetbeweging openen.


(Klik op de foto voor een vergroting)

Hybrideaandrijving

Wist u dat Toyota de absolute markleider is als het gaat om hybrideaandrijving? De Yaris Cross is voorzien van een 1,5 liter hybridemotor (standaard met CVT automaat) en is uiterst zuinig en stoot daardoor heel weinig CO2 uit. Met een direct stuurgedrag en is soepel wendbaar. Dus uitermate geschikt voor uw ritjes in de stad. Deze Yaris is tevens verkrijgbaar met een 1,5 liter benzinemotor, zowel handgeschakeld als automaat.

Veiligheid

De Yaris Cross is standaard uitgerust met Toyota Safety Sense 2. Daarmee biedt hij alle denkbare veiligheids- en assistentiesystemen. Ook beschikt hij over het Pre-Collision System waarmee aanrijdingen voorkomen kunnen worden. Een Adaptive Cruise Control en Lane Trace Assist die bewaakt of u binnen de lijnen rijdt. En last but not least een Automatic High Beam en ook Road Sign Assist die alle verkeersborden voor u in de gaten houdt.

Complete auto

De Yaris Cross is een prachtige compacte SUV met indrukwekkende rijprestaties. Tot wel 50% van de tijd rijdt u elektrisch. En zonder stekker!

 

Interesse? Wij helpen u graag verder!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×