Verkoop Lexus

Zoekt u een eigentijdse occasion, personenauto of lichte bedrijfswagen? Bij ons vindt u ruim 40 betrouwbare occasions.
Wat dacht u van de stoere broer van Toyota: de LEXUS! Voor een ongeëvenaard luxe rijervaring!

Eigentijds voor premium rijders!

Lexus is de naam van de luxedivisie van Toyota. Niet alleen in het thuisland Japan, maar vooral in de Verenigde Staten en Canada een populaire auto. Lexus is een van de betrouwbaarste merken in Nederland. Betrouwbaar op de weg en heeft de meest geavanceerde hybride motors ter wereld. En natuurlijk opladen zonder stekker.

Aanschaf

Een Lexus rijden in Nederland kan al vanaf rond de € 44.500,-, bijvoorbeeld de LEXUS UX. Aan de top staat de LEXUS LC, de betrouwbaarste auto van 2020! Maar natuurlijk kunt u ook een gebruikte Lexus aanschaffen. Bekijk onze site, we hebben een wisselend aanbod!

Occasions in elke prijsklasse

Ook hebben wij ‘goedkopere’ occasions, natuurlijk altijd met APK en onderhoudsbeurt! En uiteraard worden al onze occasions vanaf € 4.500,= afgeleverd met BOVAG garantie.

Zoekopdracht!

Ons ruime aanbod wisselt snel. Mocht de Lexus van uw dromen er niet bijstaan, geef ons dan een zoekopdracht! Via ons VETOS netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare Lexus. Wij voeren natuurlijk een inspectie uit op eventuele (onzichtbare) schade, status van de auto, tellerstand, etc. Al onze auto’s worden afgeleverd met een afleverbeurt en indien nodig APK. Een geruststellende gedachte..

Voor de liefhebber!

Overweegt u de aanschaf van een gebruikte Lexus? Wij adviseren u graag over het onderhoud, de voordelen en veilig rijden in alle Lexus modellen.

Kom langs in onze showroom voor een proefrit in één van onze modellen, voor een ongeëvenaard luxe rijervaring en puur rijplezier!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

072 571 27 10 info@koopmanimmink.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 072 571 27 10

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×